torsdag den 2. april 2015

Verdens bedste(og nemmeste) brød




Hvis jeg skal bage brød bliver det altid dette skønne brød. Her slipper jeg nemlig for at ælte dejen, og det bliver bare såååå lækkert hver gang.
Det består kun af tre ting nemlig vand gær og mel. Det skal blandes aftenen inden man skal bage det, og så bare stå og hæve hele natten. Det specielle er at det skal bages i en gryde, og det vigtigste er er gryden skal sættes i ovnen inden dejen kommer i, den skal være rigtig varm, så forhindrer man at brødet sidder fast i bunden, når det skal ud af gryden.
Konsistensen bliver svampet og skorpen dejlig sprød, opskriften er herfra, jeg laver det dog større end det i opskriften, bruger 625gr mel og 5dl vand, men det kommer jo også an på hvor stor ens gryde er.

onsdag den 1. april 2015

Alle gode gange tre



Så blev den grå elefant færdig. Selv om den ikke er så farvestrålende som de andre jeg har lavet, syntes jeg den blev rigtig fin. Det bedste ved den, var at slippe for farveskift!!

Lige nu er jeg igang med et par hæklede sprutter når de er færdige står den på....endnu en elefant på bestilling.