lørdag den 21. februar 2015

Lanukas kaninen







 Jeg har ikke fået hæklet så meget den sidste uge, da jeg har brugt tid på at få bloggen her op at køre. Det er super spændende, og er bare så glad for alle jer der allerede nu, har været inde og kigge!
Har haft den blå kanin fra Lanukas liggende et par uger, fik så lyst til at, lave en pige version også. De er super nemme at lave, så er man ikke så øvet endnu er det en rigtig god opskrift. Jeg har hæklet disse to på nål 3 i almindeligt bomuldsgarn. Man kan komme en lille rasle boks inden i, så det bliver en rangle, det har jeg dog ikke gjort her. Opskriften er gratis, og på Engelsk den ligger her, den øverste opskrift er på spansk, men under ligger den engelske. God fornøjelse!

torsdag den 19. februar 2015

to skønne gratis opskrifter



                                                           
Prøv lige at se disse skønne skabninger, de er bare så søde. Det bedste ved dem, er at de er ganske gratis, på dansk og med masser af billedforklaringer. De ligger på denne blog, sammen med andre søde opskrifter, så fat hæklenålen og kom igang.

tirsdag den 17. februar 2015

Garn i søstrene grene















I dag har jeg været en tur i Waves i Ishøj. Her ligger en søstrene grene, som jeg altid tager et smut ind i, når jeg er i centret.
Er egentlig gået over til at, bruge bomuldsgarnet fra stof og stil, men der var et rigtig godt udvalg i dag, så der røg lidt i kurven alligevel.
Her en billeder af det udvalg, de havde.

mandag den 16. februar 2015

kb fuglen



Ligesom Kb aben er sangfuglen også blevet frigivet fra Rosendahl, den må derfor også vises frem og man må dele opskriften. Man må dog ikke sælge hverken opskrift eller det færdige produkt.
Jeg syntes de er super søde og så er de meget hurtige og lave,der er ikke så meget monterings arbejde.

Opskrifter er herfra




søndag den 15. februar 2015

Åh abe.....






Der er en del, der syntes denne abe minder meget om Peter Pedal, og laver man en google søgning på en hæklet Peter Pedal, er dette også det første der kommer frem.

 Jeg har lavet disse aber i lidt forskellige udgaver. Den øverste er lavet i dobbelt garn på nål 4,5 med almindeligt bomulds garn.
 Så lavede jeg de to nederste på nål 3 også i bomuldsgarn, min søn syntes at øjnene var for udstående, på den blå, så pigen fik sikkerheds øjne på i stedet for.
Så fik jeg et ønske på samme abe, bare uden tøj, men med hæklede øjne, jeg lavede lidt om i øjnene så de ikke blev så udstående.

Den oprindelige opskrift uden tøj er herfra, det er en gratis opskrift på Engelsk. Tøjet og øjnene fik jeg inspiration fra på denne danske side. Det eneste jeg lavede om ved øjnene på den helt brune abe, var at undlade den sidste omgang.

Det er jo kun fantasien der sætter grænser, med hensyn til farvevalg, og man kan jo også vælge at sætte hale på.